Albirea dentară

Deși dinții noștri naturali sunt de diferite nuanțe de alb, mulți oameni doresc să aibă un zâmbet mai luminos și mai atrăgător. Albirea dentară este o procedură populară, sigură și eficientă utilizată pentru a îndepărtă petele și colorațiile dinților, astfel încât aceștia să capete o culoare mai albă și mai strălucitoare.

Albirea dentară acasă poate fi o opțiune convenabilă și mai ieftină, dar albirea dentară efectuată în cabinetul stomatologic este considerată a fi mai eficientă și mai sigură, deoarece specialistul poate utiliza soluții de albire mai puternice și poate adapta tratamentul la nevoile și particularitățile fiecărui pacient în parte.

În clinica noastă stomatologica veți beneficia de tratamente de albire dentară personalizată, sigură și eficientă. Recomandăm ca întreg procesul de albire a dinților să se efectueze sub îndrumarea unui specialist pentru a nu afecta smaltul dinților sau gingiile. Dinții dumneavoastră vor fi cu până la 8 nuanțe mai albi în urma unei singure ședințe de albire dentară.

Pentru tratamente de albire dentară în Tulcea vă așteptam în cele două cabinete ale clinicii stomatologice CRISTIAN MEDICAL DENT.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.