Carii dentare

Vă așteptăm cu mic, cu mare în Clinica Stomatologică CRISTIAN MEDICAL DENT din Tulcea pentru tratarea cariilor dentare. Vă reamintim că este important să ne vizitați periodic pentru a menține sănătatea dentară și pentru a preveni problemele mai grave care pot apărea în timp. Cu o echipă medicală experimentată și dotări moderne, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate pentru problemele dumneavoastra dentare, inclusiv tratamente de succes în cazul cariilor avansate.

Tratamentul cariei dentare

Tratamentul cariilor este una dintre cele mai obișnuite proceduri dentare și este cauzat de igiena dentară necorespunzătoare și alte probleme dentare. Atât adulții cât și copii sunt afectați de problemele dentare cauzate de carii.

O infecție a pulpei dentare extinsă dincolo de barierele naturale ale dintelui (smalț și dentină) poate provoca durere și disconfort și poate duce la infecții ale osului maxilar. Pentru a preveni astfel de probleme, este important să se efectueze regulat igiena dentară și să se efectueze tratamente dentare conservatoare și de profilaxie

Obturații (plombe) dentare rezistente

Tratăm cariile dentare și folosim obturații din materiale compozite care aderă ușor și rezistă la uzură. În clinica stomatologică CRISTIAN MEDICAL DENR din Tulcea folosim doar materiale de calitate superioară. Părinți, copii, bunici, toți sunt așteptați la dentist cât mai devreme, astfel încât caria dentară să nu avanseze și să se agraveze.

Programați-vă a numărul de telefon 0751 293 100 sau 0340 108 217. Pentru urgențe stomatologice căutam soluții pentru a vă programa în cel mai scurt timp posibil.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.