Coroane dentare

Dacă aveți nevoie de o coroană dentară vă așteptăm în Clinica CRISTIAN MEDICAL DENT din Tulcea pentru a găsi soluția optimă de protetică dentară. Veți putea zâmbi din nou cu incedere.

Ce este coroana dentara?

Coroana dentară este o soluție protetică utilizată în tratamentul dinților deteriorați. Aceasta poate fi realizată din diverse materiale, cum ar fi ceramică, zirconiu, metal sau combinații ale acestora și acoperă unul sau mau mulți dinți în întregime, oferind protecție și funcționalitate. În plus, coroana dentară poate îmbunătăți aspectul dinților și poate corecta problemele de aliniere sau formă.

Coroane dentare cu aspect natural

Obținerea unui aspect natural și plăcut al unei coroane dentare depinde în mare măsură de calitatea superioară a materialelor utilizate. Tocmai de aceea in Clinica CRISTIAN MEDICAL DENT din Tulcea folosim doar materiale de calitate. Suntem dedicați salvării și restaurării dinților afectați de diverse probleme, chiar și în cazurile cele mai severe. O coroană dentară poate fi utilizată cu succes pentru restaurarea dinților deteriorați, indiferent de proporția deteriorării.

Beneficiile unei coroane dentare nu se limitează doar la aspectul estetic, ci pot contribui și la sănătatea generală a organismului. O dantură sănătoasă și funcțională este esențială pentru o masticație corespunzătoare, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra sistemului digestiv.

Coroane dentare pe implant

Coroanele dentare pe implant sunt o soluție excelentă pentru persoanele care au pierdut unul sau mai mulți dinți. Aceste coroane sunt instalate pe implanturile dentare, care sunt inserate în osul maxilarului sau al mandibulei și oferă o bază solidă pentru coroană.

Datorită designului lor, coroanele dentare pe implant pot oferi o gamă largă de avantaje pentru pacienți. În primul rând, acestea pot oferi o estetică naturală și armonioasă, deoarece sunt create să se potrivească cu forma, culoarea și textura dinților naturali. De asemenea, coroanele dentare pe implant oferă o funcționalitate similară cu a dinților naturali, astfel încât pacienții se pot bucura de o masticație corespunzătoare.

În plus, coroanele dentare pe implant sunt o soluție durabilă și de lungă durată, care poate dura chiar și câteva decenii cu o îngrijire adecvată. Acestea sunt, de asemenea, ușor de întreținut, necesitând doar o igienă orală corespunzătoare, care include periajul zilnic și vizite regulate la dentist pentru verificarea stării de sănătate a danturii.

Vă așteptăm în clinica noastră dentară din Tulcea pentru a găsi soluția protetică adecvată fiecărui pacient în parte. Cu profesionalism și empatie, vă oferim soluții care să vă înfrumusețeze dantura și sănătatea.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.