Despre noi

Povestea CRISTIAN MEDICAL DENT

În clinica stomatologică CRISTIAN MEDICAL DENT suntem mândri să oferim o experiență frumoasă și de calitate pacienților noștri. De la momentul înființării în 2016, ne-am dorit să fim diferiți de ceilalți și să schimbăm percepția asupra cabinetelor stomatologice din Tulcea.

Am investit în calitate iar astăzi ne putem lăuda cu o clinică modernă și spațioasă, dotată cu două cabinete de consultații care oferă confort și relaxare în timpul vizitei la dentist. Nu ne mulțumim doar cu atât, suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și standarde în domeniu, pentru a putea oferi tratamente de top și pentru a satisface toate nevoile pacienților noștri.

"La noi, dinții fac diferența!"
Programati-vă la dentist! Prevenția este cel mai bun tratament!


Specialiștii nostri

Dr. Ionascu George-Cristian

Medic dentist, specialist în implantologie orală. Absolvent al facultății de Medicină Dentară din Constanța.

As. Casian Andreea

Asistent medical generalist, absolvent al școlii Postliceale din Tulcea

As. Cosareanu Alexandra

Asistent medical generalist, absolvent al școlii Postliceale din Tulcea

Tehnologii și echipamente moderne

Siguranța și confortul pacienților noștri sunt două aspecte extrem de importante pentru noi. De aceea, în clinica dentară CRISTIAN MEDICAL DENT utilizăm tehnologii moderne și echipamente de ultimă generație pentru a asigura cele mai bune rezultate și cele mai eficiente tratamente stomatologice.

De la echipamentele de diagnosticare avansate până la soluțiile moderne de sterilizare și dezinfecție, suntem mereu aliniați cu evoluția tehnologiei și ne adaptăm în permanență la noile tendințe în domeniu. De asemenea, ne preocupă confortul pacienților noștri și le oferim acestora o gamă largă de opțiuni pentru a se simți cât mai relaxați pe parcursul tratamentului. Cu toate acestea, ceea ce ne face cu adevărat speciali este echipa medicală bine pregatită care pune mereu nevoile pacienților pe primul loc.

Pentru a vă menține zâmbetul sănătos și strălucitor pe termen lung, programați-vă la o consultație stomatologică în Clinica CRISTIAN MEDICAL DENT!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.