Implantologie

Pentru implanturi dentare de calitate superioară și o îngrijire personalizată, vă încurajăm să faceți o programare la CRISTIAN MEDICAL DENT. Dr. Ionașcu George-Cristian, specialist în implantologie orală, este pregătit să vă ofere soluții moderne pentru a vă reda zâmbetul și încrederea. Folosim tehnologii și metode de tratament moderne, astfel încât să putem oferi rezultate durabile și eficiente.

Nu mai amânați și luați legătura cu noi astăzi pentru a vă programa la o consultație de implantologie in Tulcea!

Ce este implantul dentar?

Un implant dentar este un dispozitiv metalic care poate fi folosit pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă. Acesta este introdus în osul maxilar și apoi se integrează cu osul într-un proces numit osteointegrare, care îi permite să devină o parte permanentă a structurii osoase. După această etapă, se poate construi o lucrare protetică precum o coroană, o punte sau o proteză mobilă, care va fi fixată pe implantul dentar.

IMPLANTOLOGIE MONOFAZICĂ ÎN TULCEA
PROGRAMĂRI LA 0751293100 sau 0340108217


De ce implant dentar la CRISTIAN MEDICAL DENT?

Dacă aveți dinți lipsă sau deteriorați, implanturile dentare pot fi o soluție excelentă pentru a restabili aspectul natural și funcționalitatea danturii. În clinica noastră dentară din Tulcea, oferim servicii de implantologie pentru a vă ajuta să redescoperiți plăcerea de a zâmbi și de a mânca confortabil.

Implanturile dentare sunt soluții permanente, pe viață, care asigură o dantură sănătoasă și estetică în orice moment, fără a necesita îngrijire specială. Alegeți să vă îmbunătățiți calitatea vieții și să vă păstrați zâmbetul strălucitor cu ajutorul implanturilor dentare la clinica noastră.

Nu lăsați dinții lipsă sau deteriorați să vă afecteze calitatea vieții, programați-vă acum la clinica noastră pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a vă bucura de un zâmbet de invidiat. Sunați-ne acum pentru o evaluare și un plan de tratament personalizat!

Tipuri de implanturi folosite în Clinica CRISTIAN MEDICAL DENT

Neobiotech

Implanturi bifazice de top, coreene

Nsi Implant

Implanturi italienești de top, monofazice, pentru os deficitar, alternativă la proteza mobilă

Implant dentar Tulcea - Recăpătați-vă zâmbetul

Nu mai amânați redobândirea zâmbetului vostru frumos și sănătos! Echipa noastră de specialiști în implantologie din Tulcea este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții de tratament, pentru a vă reda încrederea în propriile zâmbete.

Suntem pregătiți să oferim soluții permanente pentru o dantură sănătoasă și frumoasă!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.